+605 550 8558

Redenen waarom ik meestal liever in hotels in de buurt van luchthavens verblijf

IK HEB  onlangs een verblijf gepost in een hotel in de buurt van de luchthaven in Madrid; en hoewel het noch een positief verblijf, noch een gunstige beoordeling was, zijn er 6 redenen waarom ik meestal de voorkeur geef aan hotels in de buurt van luchthavens.

1. Geen reis bij aankomst

Soms wil ik na een lange vlucht eerst naar een hotelkamer reizen. Hoewel er iets te zeggen valt om die reis uit de weg te ruimen, zodat ik de volgende ochtend dichtbij ben waar ik wil zijn, is er ook iets te zeggen over het gemak van ontspannen in een hotelkamer – en misschien genieten van een maaltijd terwijl een restaurant of roomservice nog in bedrijf is – kort na het einde van een vlucht. Bezoek www.goedkoopparkerenschiphol.eu om Schiphol hotel goedkoop te vinden.

2. Minder obstakels om op tijd aan te komen voor een vlucht

Zoals mij overkwam toen ik in Seoul was, vrees ik dat ik om ongeveer vier uur ‘s ochtends – of eerder – moet ontwaken voordat de zon opkomt om voor het eerst naar het vliegveld te reizen terwijl het nog nacht is, zodat ik een vlucht kan halen ; en in dat geval kwam ik uiteindelijk een uur later aan op Incheon International Airport – alleen om erachter te komen dat mijn vlucht naar Manilla was geannuleerd .

Ugh. Ik had in het hotel kunnen blijven en langer geslapen.

Omgekeerd is het leuk om later op de ochtend wakker te worden en als een mens in een luchthavenhotel te ontbijten voordat ik naar de gate ga en mijn vlucht pak. Ik hoef me geen zorgen te maken over belemmeringen die mijn plannen om van het hotel naar het vliegtuig te komen, zouden kunnen doen ontsporen – zoals verkeer, trein- en busschema’s en slecht weer.

Beter nog, er zijn zelfs enkele hotelaccommodaties die zich binnen of fysiek met de luchthaven bevinden, waar u niet naar buiten hoeft te lopen of een shuttle-voertuig naar de terminal hoeft te nemen.

3. Gratis pendeldienst

Veel hotels in de buurt van een luchthaven bieden een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven. Om geld te besparen op een huurauto, kan ik de eerste en laatste nacht van een reis in een hotel in de buurt van een luchthaven verblijven, wat twee dagen huur van een auto kan schelen – afhankelijk van de tijd dat mijn oorspronkelijke vlucht op de luchthaven aankomt en mijn de vertrekkende vlucht verlaat de luchthaven.

Aan het einde van het eerste hotelverblijf gebruik ik gewoon de hotelshuttle om me terug te brengen naar de luchthaven, waar ik de shuttlebus van de huurauto kan nemen om mijn huurauto op te halen. Wanneer de duur van de huur van de auto afloopt, zet ik hem af bij de luchthaven, neem ik een shuttle naar het hotel waar ik een reservering heb voor mijn tweede verblijf en breng daar de nacht door voordat ik de volgende dag vertrek.