+605 550 8558

BASISSTRATEGIEËN VOOR CRYPTOCURRENCY-HANDEL

Het hebben van een goede Cryptocurrency-handelsstrategie is alles wat een cryptohandelaar nodig heeft om het meeste te halen uit het kopen en verkopen van bitcoins en andere digitale munten. Verschillende soorten handelaren gebruiken verschillende benaderingen. We hebben daghandelaren, swingtraders en langlopende traders. Voor al deze handelaren werken echter enkele basisstrategieën.

De volgende zijn essentiële feiten die het soort handelsstrategieën informeren dat moet worden gebruikt bij crypto-handel:

De cryptomarkt is erg volatiel: hiermee bedoelen we dat de prijzen erg snel veranderen bij kleine veranderingen in de markt. Met de snel veranderende prijzen mag een handelaar alleen geld investeren dat hij zich kan veroorloven om te verliezen. Verschillende factoren kunnen ertoe leiden dat de marktprijzen in minder dan een uur drastisch veranderen: veel geld investeren kan op lange termijn veel verliezen opleveren. Ga altoin verwachtingen, zoals Ripple verwachtingen, na voordat u investeerd. U kunt dat ook met de BTC koersen doen.

Maak keuzes op basis van onderzoek: er zijn tegenwoordig meer dan 1600 cryptocurrencies in de wereld. Het is daarom van vitaal belang dat een beginner kritisch naar een munt kijkt voordat hij erin investeert. Er zijn de laatste tijd veel oplichtingszaken geweest over cryptocurrencies, waarvan sommige nog nooit zijn gehoord.

Handel op korte termijn: prijzen in de cryptomarkt veranderen met elk voorbijgaand uur. Als u bijvoorbeeld merkt dat de prijzen drastisch zijn gestegen, wacht dan niet nog een uur om de volgende beweging te zien. Maak uw transactie onmiddellijk voordat de trend verandert. Een neerwaartse beweging volgt elke opwaartse trend. Bovendien werkt kortetermijnhandel goed voor daghandelaren.

Een stop gebruiken: vanwege de vitaliteit van de markt is langetermijnhandel mogelijk niet winstgevend als het gaat om het handelen in cryptocurrency. Als iemand echter besluit om op lange termijn te handelen, moeten ze stopverliezen gebruiken. Een stop loss is een vaste prijs die de waarde bepaalt waarmee u uw munt kunt verkopen als de prijzen dalen. Door een stop loss te plaatsen, kan een handelaar voorkomen dat hij veel geld verliest in het geval van een enorme daling.